TENNANT :: Mašine za profesionalno čišćenje i pranje svih vrsta unutrašnjih i spoljašnjih podnih površina :: MAG Centar doo
TENNANT :: MAG Centar - Srbija
TENNANT :: MAG Centar - Srbija
     Naslovna           Proizvodi           Rešenja           Servis           Kontakt     
Proizvodi
Kombinovane mašine za pranje, usisavanje i sušenje
Mašine za pranje i čišćenje tvrdih podova
Mašine za čišćenje tvrdih podova - čistilice
Mašine za poliranje i pranje tvrdih podova
Mašine za negu tepiha
Profesionalni usisivači
Mašine za spoljno čišćenje GREEN MACHINE
Rešenja
Proizvodni i industrijski pogoni
Prodavnice i tržni centri
Skladišta i distribucije
HoReCa
Državne ustanove
Zdravstvene ustanove
Aerodromi i prateći objekti
Školske i obrazovne ustanove
Reference
Korisnici Tennant mašina i opreme
TENNANT ec-H2O™
Tennant ec-H2O™ tehnologija
Tennant ec-H2O™ tehnologija
Preuzmite brošure
Preuzmite brošure (pdf)
MAG Centar d.o.o.
MAG Centar d.o.o.
Ovlašćeni partner TOYOTA
www.magcentar.rs
  TENNANT - svetski lider u proizvodnji najkompletnijih linija mašina za profesionalno čišćenje i pranje svih vrsta unutrašnjih i spoljašnjih podnih površina.  

HoReCa
 
Najčešće korišćeni modeli TENNANT mašina za HoReCa segment
 

Tennant T1
Mašina za pranje i sušenje sa izuzetnim dvosmernim prikupljanjem vode i ekskluzivnom, potpuno podesivom drškom.

Tennant T2
T2 kompaktna mašina za pranje tvrdih podova(43 cm). Doživite “bežičnu” slobodu sa najmanjom, cenovno najdostupnijom Tenannt mašinom za čišćenje i sušenje sa akumulatorskim napajanjem.

Tennant T3
T3- Mašina za pranje i sušenje. Ultra tihi rad sada se može kombinovati sa nagrađenom FaST® tehnologijom ili tehnologijom električno konvertovane vode sa higijenskim rezervoarima koji se mogu u potpunosti očistiti.

Tennant T5
T5 - mašina za pranje tvrdih podova. Postignite viši nivo čistoće, zdravlja i sigurnosti sa ekološki prihvatljivim T5 modelom uz upotrebu standardne tehnologije, FaST tehnologije ili tehnologije električno konvertovane vode.

Tennant T7
T7 Micro-rider mašina za pranje tvrdih podova. Maksimalno povećajte komfor, okretljivost i vreme rada pomoću kompaktne mašine sa vlastitim pogonom koju odlikuje ekonomičan način rada za još bolji učinak.

Tennant T16
T16 – Industrijska mašina za pranje tvrdih podova na akumulatorski pogon. Izuzetno upravljiva i snažna industrijska mašina za pranje tvrdih podova.

Tennant 110
110 – ručna čistilica. Kompaktana čistilica za brzo i visoko kvalitetno čišćenje uz minimalan napor i male troškove, efikasna na tvrdim površinama.

Tennant S8
S8 – ručna čistilica sa pogonom. Izuzetno efikasna čistilica! Sistem za okretanje sa tri točka i jednostavno upravljanje pružaju ugodan rad bez napora.

Tennant S12
S12 – akumulatorska čistilica sa sedištem za operatera. Tennant S12 je vrlo kompaktna čistilica sa sedištem za operatera i stazom čišćenja širine 90 cm. Zbog svoje velike upravljivosti i sklopivih bočnih četki jednostavno čisti teško dostupne uglove.

Tennant R3
R3 – kompaktan čistač tepiha sa brzim sušenjem. Pomoću mašina ReadySpace® čistite mesta koja su Vam do sada bila nedostupna.

Tennant E5
E5 – kompaktan čistač tepiha malih dimenzija. Postignite vrhunske rezultate čišćenja na teško dostupnim mestima. Nenadmašni rezultati u čišćenju tepiha pomoću jedinstvene tehnologije za dubinsko čišćenje.

Tennant 1210-1215
1210/1215 – Čistači tepiha - ekstraktor. Profesionalni čistači sa prskanjem za čišćenje tepiha, tapecirunga i tvrdih površina. Kompaktni čistači Tennant 1210 (27 cm) i Tennant 1215 (30 cm) sa prskanjem pružaju jednostavno rukovanje i izuzetnu snagu čišćenja, tako da efikasno uklanjanju prljavštinu iz svih vrsta tepiha i teško dostupnih uglova.

Tennant V5
V5 – Usisivač. Jedan od najraznovrsnijih kompaktnih usisivača sa rezervoarom za suvo čišćenje na tržištu. Visoki rezultati usisavanja, nizak nivo buke i robusna konstrukcija garantuju optimalan učinak čišćenja na svim vrstama tepiha i podova sa tvrdim površinama.

Tennant V10
V10 – Usisivač za suvo i mokro čišćenje. V10 sa kapacitetom od 16 l robustan je i visokoefikasan industrijski usisivač koji efikasno uklanja vodu sa svih vrsta dekorativnih ili tvrdih površina.

Tennant V12
V12 – Usisivač za suvo i mokro čišćenje. V12 sa kapacitetom od 25 l robustan je i visokefikasan industrijski usisivač koji efikasno uklanja vodu sa svih vrsta dekorativnih ili tvrdih površina.

Tennant V14
V14 – Usisivač za suvo i mokro čišćenje. V14 sa kapacitetom od 48 l za mokro čišćenje višenamenski je industrijski usisivač na kolicima konstruisan za čišćenje velikih površina u teškim uslovima.

 
Pogledajte ostale najčeše korišćene modele TENNANT mašina u sledećim oblastima :
 
  Proizvodni i industrijski pogoni  
  Prodavnice i tržni centri  
  Skladišta i distribucije  
  Aerodromi i prateći objekti  
  Državne ustanove  
  Zdravstvene ustanove  
  Školske i obrazovne ustanove  
 

 
  TENNANT inovativne tehnologije mašinskog pranja i čišćenja pružaju pouzdanu, dugotrajnu opremu za čišćenje sa niskim ukupnim troškom održavanja. Uz smanjenje troškova rada, Tennant tehnologije unapređuju sigurnost korisnicima i smanjuju vreme čišćenja bez ugrožavanja kvaliteta rada. Naša vizija je pruzanje pomoći partnerima u stvaranju čištijeg i sigurnijeg sveta sa pružanjem nadmoćnih rješenja u čišćenju koja povećavaju produktivnost, unapređuju zdravlje i pritom su sigurna za korišćenje. Ponuda kompletne linije opreme za čišćenje i održavanje unutarašnjih i spoljnih podova svih vrsta, Tennant svrstava u sam svetski vrh, što i potvrđuju brojne svetske nagrade za inovacije i ekološki prihvatljivu tehnologiju.  
 
 
 
Ovlašćeni distributer i serviser TENNANT mašina i opreme za čišćenje svih vrsta podova
MAG Centar d.o.o.
info@tennant.rs www.tennant.rs
 
 
  info upitnik   kako poručiti  
Vrh stranice
 
MAG Centar d.o.o.

Kombinovane mašine za pranje, usisavanje i sušenje Mašine za pranje i čišćenje tvrdih podova Mašine za čišćenje tvrdih podova Mašine za poliranje i pranje tvrdih podova Mašine za negu tepiha Profesionalni usisivači
Tennant T1
Tennant T2
Tennant T3
Tennant T5
Tennant T7
Tennant T16
Tennant T20
Tennant M20
Tennant M30
Tennant 110
Tennant S8
Tennant S12
Tennant 6200
Tennant 6400
Tennant S30
Tennant F3
Tennant F8
Tennant F12
Tennant R3
Tennant E5
Tennant 1210/1215
Tennant V5
Tennant V10
Tennant V12
Tennant V14
 
  |      Naslovna      |      Proizvodi      |      Rešenja      |      Servis      |      Kontakt      |